Tervetuloa Himosmajalle viihtymään!

Himosmaja Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Himosmaja sijaitsee Honkarannan mökkialueella, joka on loistava kesäkohde uimarantoineen ja tenniskenttineen. Kodikkaassa mökissä on oma iso terassi, jossa voi rentoutua kesäpäivän päätteeksi vaikkapa grillaten upeisssa rinne- ja järvimaisemissa. Mökin läheisyydestä löytyy hiihto- ja moottorikelkkaladut sekä kesäisin  erinomaiset opastetut metsäpolut patikointiin. Alueen uimaranta sijaitsee aivan mökin vieressä. 

Mökki on remontoitu vuonna 2009. Mökin alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, toisessa parivuode ja toisessa kerrosvuoteet. Isolla parvella makuusijoja on 6 kpl. Mökissä on sauna, suihkutilat ja WC sekä iso olohuone, jossa mm. takka, televisio, cd-soitin ja videot. Keittiössä normaalit astiastot ja kodinkoneet. Ulkona laajennettu terassi, jossa puutarhakalusteet ja grilli. Mökissä on perusvarusteena peitot ja tyynyt. Liinavaatteet eri tilauksesta. Mökissä on myös vaatteiden kuivauskaappi. Polttopuita varastossa tarpeiden mukaan.

Etäisyydet Etäisyyksiä Kuvia sisätiloista Himosmajan sisältä Pohjapiirrustukset Himosmajan alakerta ja parvi Hinnasto Himosmajan hinnasto

Varaukset ja tiedustelut "Ota yhteyttä" -välilehden lomakkeella, Leppäläntilan sähköpostiosoitteella tai numeroon 0400-640 681.